Om os

Vi er en familie bestående af Lotta, Steffen, storebror Simon og lillesøster Lilly. Vi flyttede til Sverige i 2005  og bor ca. 50 km fra Helsingborg (op ad E4’en mod Stockholm), i et dejligt hus på ca. 230 m2 og ca. 3900 m2 have. Da begge vores familiegrene bor på Sjælland, kommer vi ofte til Danmark, både af familieårsager som diverse udstillinger.

Vi købte vores første Franske Bulldog i 2009, og vi har ikke fortrudt det for et sekund. Der gik ikke længe før vi måtte eje en Fransk mere, hvilket resulterede i køb af 2 dejlige tæver Lolo og Dina i sommeren 2011. Idag går jeg en del på udstilling med Eliot og Vita, børnebørn til Lolo.

Da det samtidig gik godt med Aros på diverse udstillinger, var mine tanker om en lille seriøs kennel ikke langt væk, og jeg besluttede i foråret 2011 at oprette mit kennelnavn Baleyco.

I 2013 købte jeg Mikita van Marver’s Fortuna til avel og udstilling. Med hende tog besøgene til diverse udstillinger det til en hel ny niveau. Sikke en rejse hun og jeg har haft sammen. Desværre mistede jeg hende i 2020.

I efteråret 2017 besluttede jeg at købe en ny race til udstilling/avel. I august 2018 ankom Danga’s Evelina Götesdotter til kennlen. Hun var en Västgötaspets. I 2022 besluttede min mor og jeg at vi skulle købe en ny race. Valget blev  Blacksmith Hill Kind And Shiny, en Kromfohrländer.  Tiden vil vise om hun udvikler sig godt til udstilling og avel.

At have flere hunde på en gang er ikke noget nyt. Jeg har tidligere haft Boxere, i en lang periode 3 stk., som jeg gik til træning og udstilling med. Mine 2 første Boxere hed Balarina og Eyco, deraf mit kennelnavn Baleyco. Balarina fik jeg af min mor i 1994. Som havde opdræt af Boxer i perioden 1972-2020.  Eyco købte jeg som omplacerings hund (ca. 9 måneder gammel) nogle år efter.

Min ambition er at opdrætte sunde, racetypiske hunde med et dejligt temperament, samt følge SKK og FCI’s  retningslinjer og standarder. Jeg er medlem af Svenska Kennelklubben, Fransk Bulldogg Klubb Sverige, Bulldogklubben Danmark og Specialklubben för Västgötaspets (SKV).