Info til hvalpekøbere

Det er et stort projekt at anskaffe et nyt familiemedlem og det bør være godt gennemtænkt inden man kaster sig ud i det. Derfor er det altid en god ide at kikke på Dansk Kennel Klub, for råd og vejledning om køb af hund/valg af race.

Gå også gerne ind på raceklubbernes hjemmesider (Fransk Bulldog eller Västgötaspets) se under “links”.

Er du forsat interesseret i en hvalp fra mig (jeg bor i Sverige) er du velkommen til at skrive en mail. Jeg vælger mine hvalpes nye hjem med omsorg og jeg lover ingen hvalpe væk uden at man har besøgt os *. Det skal føles rigtigt fra begge sider. Derfor har jeg heller ikke noget kø system.

*Afhænger af situationen med COVID-19, når hvalpene er rundt 5 uger.

Når hvalpene er ca. 4-5 uger er du velkommen til at besøge os. Føles det rigtigt fra begge sider, vælger vi sammen en hvalp, hvorefter man kan lægge et depositum.

Da jeg gerne vil følge mine hvalpes udvikling håber jeg at have god kontakt med jer som hvalpekøber. Det gør også at ingen spørgsmål er for ”dumme” eller ”banale.”

Når mine hvalpe flytter er de

  • Mindst 8 uger gamle
  • Registrerede i SKK (Efter aftale kan Svensk Eksport Stamtavle udarbejdes – hvis de skal til udlandet og det er aftalt i god tid. Eksport stamtavle er ikke nødvendig, hvis hvalpen skal til Danmark)
  • Dyrlægekontroleret (dokumentet er ikke ældre end 7 dage)
  • Vaccinerede
  • Fået ormekur flere gange
  • Chipmærkede
  • Opdrættet på kvalitétsfoder

De får med foder til den første tid i det nye hjem, liste med gode råd om mad og tips. Et ”tæppe” som lugter af mor og søskende. De er socialiserede og vant til voksne, børn, andre hunde, samt hverdags lyde såsom støvsuger, radio/musik osv. De har også en antal gange været ude afhængig af vind og vejr.

Seriøse henvendelser er altid velkommen via mail.