Status utställinger 2019

Detta året vill vara i Evie’s tecken. Vi började med Kristianssand i Norge 🙁 , härefter Malmö, Roskilde, Tånga Hed, Nyköbing Falser, Borås, Hannover, Tvååker, Fugleberg, Eskilstuna, Norköping, Ballerup, Rostock och Dortmund. Några gick riktig bra, andra inte. Resultaterna kan ses under Utställninger. Status här i november. Evie har kammat hem 3x tyska Junior-Cert VDH och är nu pr 29/10-2019 Tysk Junior Champion VDH, 2x tyska Junior klub-Cert, 2x danska Junior-Cert och 2x danska Cert, I Okober i Dormtund fick hon dubbelt Anw. Dt. Ch., Club CAC, hennes första CACIB, blev BundesSieger och Qual for Cruft 2020. Super gjort av min lilla ”Spetsmus” som fylde 1 år här i Juni månad.

Mikita’s resultat i Kristianssand (Mikiat blev norsk champion) gjorde turen till Norge lyckat trods Evie’s dårliga deby som junior. Turen till Tyskland / Hannover i Juli, gick över förväntning, då Mikita tog hem BIR och fick sitt sista tyska klub cert. Idag är Mikta International Champion ( C.I.B), Dansk, Svensk, Norsk (= Nordisk) champion, Tysk VDH Champion och Tysk IKFB Champion. Vilken resa vi tillsammans har gjort. 🙂 Nu får Mikita stanna hemma och njuta av sensommeren och om några år, hoppas vi att Mikita och jag igen kan åka några rundar i veteranklass.