Status udstillinger 2019

Dette år står mest i Evie’s tegn med hensyn til at deltage i diverse udstillinger. Det har tilsvidere været en god blanding af super gode og dårlige placeringer. Vi startede med Kristiansand 🙁 , herefter har vi deltaget i Malmö, Roskilde, Tånga Hed, Nykøbing Falster, Borås, Hannover, Tvååker, Fuglebjerg, Eskilstuna, Norrköping, Ballerup, Rostock og Dortmund. Resultater kan ses under fanen Udstillinger. Status nu her i november måned , er at Evie har taget 3x tyske Junior-Cert VDH og er nu Tysk Junior Champion VDH, 2x tyske Junior Klub-Cert, 2x danske J-Cert og 2x danske Cert.I Roskilde fik Evie udover JCert og Cert og blev her Qual for Cruft 2020 (som bedste Junior). I oktober i Dortmund fik hun dobbelt Awn. Dt. Ch., Club CAC, hendes første CACIB, blev BundesSieger 2019 og Qual for Cruft 2020. Godt gået af min lille “spidsmus” som blev 1 år i juni måned.

Mikita’s resultat i Kristianssand opvejede over al forventning (Mikita blev norsk champion den dag), Evie’s dårlige deby som Junior. Turen til Tyskland/Hannover gik også over alt forventning, da Mikita blev BIR og fik sit sidste tyske klub cert. Idag er Mikita International Champion (C.I.B), Dansk, Svensk, Norsk (=Nordisk) Champion, Tysk VDH Champion og Tysk IKFB Champion. Sikke en rejse vi har gjort sammen. Nu får Mikita lov til at blive hjemme og nyde sensommeren, og om nogle år håber vi, at Mikita og jeg igen kan rejse nogle turer runt i veteranklasse.