Om os

Vi er en familie bestående af Lotta, Steffen, storebror Simon og lillesøster Lilly. Vi flyttede til Sverige i 2005  og bor ca. 50 km fra Helsingborg (op ad E4’en mod Stockholm), i et dejligt hus på ca. 230 m2 og ca. 3900 m2 have. Da begge vores familiegrene bor på Sjælland, kommer vi ofte til Danmark, både af familieårsager som diverse udstillinger.

Vi købte vores første Franske Bulldog i 2009, og vi har ikke fortrudt det for et sekund. Der gik ikke længe før vi måtte eje en Fransk mere, hvilket resulterede i køb af 2 dejlige tæver i sommeren 2011.

Da det samtidig gik godt med Aros på diverse udstillinger, var mine tanker om en lille seriøs kennel ikke langt væk, og jeg besluttede i foråret 2011 at oprette mit kennelnavn Baleyco.

At have flere hunde på en gang er ikke noget nyt. Jeg har tidligere haft Boxere, i en lang periode 3 stk., som jeg gik til træning og udstilling med. Mine 2 første Boxere hed Balarina og Eyco, deraf mit kennelnavn Baleyco. Balarina fik jeg af min mor i 1994, og som endnu idag opdrætter Boxer, noget hun har gjort siden 1972. Eyco købte jeg som omplacerings hund (ca. 9 måneder gammel) nogle år efter.

Min ambition er at opdrætte sunde, racetypiske hunde med et dejligt temperament, samt følge SKK og FCI’s  retningslinjer og standarder. Jeg er medlem af Svenska Kennelklubben, Fransk Bulldogg Klubb Sverige og Bulldogklubben Danmark.